Informaţii de interes public

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (denumita si ADR Nord-Vest), in calitate de organizatie neguvernamentala de interes public, care functioneaza in temeiul Legii 315/2004, privind dezvoltarea regionala in Romania, tinand cont de prevederile Legii 544/2001, actualizata, privind liberul acces la informatiile de interes public, publica pe aceasta pagina de internet aspecte referitoare la activitatea instituției.

Accesul liber şi neîngrădit al persoanei la orice informaţii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice, în conformitate cu Constituţia României şi cu documentele internaţionale ratificate de Parlamentul României.

In aceasta Pagina regasiti atat informatiile care sunt furnizate din oficiu, cat si toate formularele tip necesare obtinerii altor informatii de interes public ce pot fi furnizate, la cerere, de catre ADR Nord-Vest. Acestea pot fi actualizate/modificate /personalizate in mod diferit, in functie de programele si proiectele coordonate de Agentie.

Persoana responsabila pentru Legea 544/2001 din cadrul ADR Nord-Vest – Ana Maria Mocanu, expert comunicare 0755777012, comunicare[at]nord-vest.ro, Web: www.nord-vest.ro

Persoana desemnată pentru relația cu mass-media – Mihaela Costin, comunicare[at]nord-vest.ro, Web: www.nord-vest.ro.

Informatii de interes public – documente si formulare

Actele normative care reglementeaza organizarea si functionarea autoritatii sau institutiei publice

  1. HG nr 398 din 2015 actualizata
  2. Legea nr 315 din 2004

Rapoarte de activitate

Raport de activitate ADR Nord-Vest pentru anul 2018

Raport de activitate ADR Nord – Vest pentru sem I – 2016

Raport anual de activitate ADR Nord – Vest – 2015